Ledelse der skaber overblik‏
KONTAKT MIG
LUK 

Kontakt mig og jeg vender tilbage hurtigst muligt

Navn **
Service interesse
Telefon*
E-mail*
Evt. bemærkning

tommy-image-small

TOMMY JERICHAU LARSEN:
9 års som revisor     /     5 års som controller     /     7 år som økonomi og HR-Chef

+45 4030 3721     /     tommy@proffmanagement.dk

Man hører ofte, at en jobbeskrivelse skal være så bred som muligt, så der ikke er nogen opgaver, der ligger udenfor jobbeskrivelsen og så slipper man jo også for hele tiden, at skulle tilpasse den. Virksomheden sparer muligvis noget tid på udarbejdelsen og efterfølgende tilpasning, men er det det, der er mest optimalt for virksomheden? Proff Management mener, at en jobbeskrivelse samtidig kan bruges som et planlægningsværktøj som sikrer, at medarbejderne både har de rette kompetencer og den rette motivation til opgavernes udførelse.

Proff Management udarbejder eller tilpasser jobbeskrivelser, der passer til den enkelte jobfunktion og medarbejder. På den måde er der klare linjer mellem virksomhed og medarbejder, omkring hvad der forventes af parterne. Samtidig foretages der en drøftelse af, om den enkelte medarbejder har de rigtige kompetencer og den rette profil og motivation, for at kunne bestride stillingen. På den måde opnås der både en forventningsafstemning og en udviklingsplan for den enkelte medarbejder, samt eventuelle efterfølgere.

Hvordan vil organisationen reagere, hvis en nøglemedarbejder bliver taget ud af sin funktion, som følge af sygdom eller opsigelse? Det er noget som mange virksomheder ikke har overvejet. Har din? Proff Management mener, at det er vigtigt, at virksomheden har en fornuftig plan for efterfølgeren til de enkelte jobfunktioner. På den måde undgår virksomheden at bliver lammet, hvis en medarbejder skulle blive syg, eller vælger at forlade virksomheden.

Opgavens omfang:

Indledende møde med ledelsen 60 min.
- Nøglefunktioner for virksomheden fastlægges  
- Nøglepersoner  
Gennemgang/udarbejdelse af jobbeskrivelse 30 min./stk.
Samtale med den enkelte medarbejder (ændring og tilpasning) 30 min./stk.
Udarbejdelse af udviklingsplan for virksomhedens medarbejdere 60 min.
- Kompetencebehov  
- Successer Planing  

Pakkepris DKK 999/stk.