Ledelse der skaber overblik‏
KONTAKT MIG
LUK 

Kontakt mig og jeg vender tilbage hurtigst muligt

Navn **
Service interesse
Telefon*
E-mail*
Evt. bemærkning

tommy-image-small

TOMMY JERICHAU LARSEN:
9 års som revisor     /     5 års som controller     /     7 år som økonomi og HR-Chef

+45 4030 3721     /     tommy@proffmanagement.dk

Hvorfor arbejder nogle medarbejdere bedre sammen end andre? Hvorfor yder nogle medarbejdere mere i dagligdagen og hvorfor bliver nogle medarbejdere stressede over forskellige opgaver, mens andre ikke gør?

Proff Management har en professionel tilgang til dine medarbejdere. Vi anvender værktøjet Predictive Index® (PI), til udarbejdelse af medarbejderprofiler, som er et certificeret ledelses- og rekrutteringsværktøj, der både er nemt, enkelt og hurtigt at anvende. På trods af al sin enkelhed er PI et avanceret værktøj. Det er videnskabeligt bevist, at PI har en meget høj grad af validitet, samt at det pålideligt kan forudsige arbejdsrelateret adfærd, og resultaterne er ekstremt præcise.

Gennem analyse af den enkelte medarbejder eller organisation kan vi afsløre, hvordan den enkelte medarbejder eller organisation reagerer i pressede situationer. Vi anvender endvidere PI professionelt til:

  • Ledelsesudvikling
  • Strategisk/organisatorisk udvikling
  • Forandringsledelse
  • Innovation

Efter udarbejdelse af alle PI profiler, gives feedback til den enkelte medarbejder på ca. 20 minutter, således at det sikres, at profilen matcher bedst muligt.
Proff Management mener, at de bedste resultater for virksomhederne, i forhold til kommunikation, teambuilding, performance og konfliktløsning opnås ,når der er åbenhed omkring profilerne og de involverede parter er bevidste, ikke bare om deres egne profiler, men også andres. På den måde kan den enkelte medarbejders styrker fremmes.

Få udarbejdet PI profiler for dine ledere eller medarbejdere for DKK 499 pr. stk.