Ledelse der skaber overblik‏
KONTAKT MIG
LUK 

Kontakt mig og jeg vender tilbage hurtigst muligt

Navn **
Service interesse
Telefon*
E-mail*
Evt. bemærkning

tommy-image-small

TOMMY JERICHAU LARSEN:
9 års som revisor     /     5 års som controller     /     7 år som økonomi og HR-Chef

+45 4030 3721     /     tommy@proffmanagement.dk

Økonomisk styring er en af de vigtige faktorer, når man snakker om virksomhedsledelse. Man kan selvfølgelig vælge at køre virksomheden ”på jysk”, det vil sige, at man køber, når der er penge til det, men for det meste er det mere optimalt at have en god plan på det økonomiske niveau. Overblik over økonomien er essentielt, når planerne for fremtiden skal lægges. Det er ikke nok at vide, hvordan økonomien ser ud lige nu, men hvordan er cashflowet i fremtiden, hvor stort kan afkastet på en investering forventes at blive og hvornår?

Proff Management har store erfaringer med at lave konsekvensberegninger på forskellige senarier. Ofte er der flere muligheder for, at opnå de økonomiske fordele, men hvor stor er risikoen i de enkelte senarier? Vi drøfter gerne de forskellige driftsøkonomiske fordele og ulemper med vores kunder.

Mange små og mellemstore virksomheder har brug for en økonomisk ledelse, men det er ikke sikkert, at der er behov for en eliteøkonom ansat på fuld tid. Proff Management tilbyder, at give den sparring virksomhedens ledelse har brug for til den daglige styring af virksomheden. Vi kan enten være fast tilknyttet som en fungerende CFO på deltid, eller på ad hoc basis, når virksomheden har brug for økonomisk ledelsesassistance.

Hos Proff Management tilbyder vi, at tage os af ledelsen af det daglige bogholderi, planlægning og udførelse af kontrolforanstaltninger, altså varetagelse af positionen som økonomichef ad hoc. Vi kan desuden hjælpe med udarbejdelsen af budgetter, ledelsesrapportering, likviditetsstyring, skatteplanlægning  og transfer pricing. Læs mere om vores forskellige services, ved at klikke på dem.