Ledelse der skaber overblik‏
KONTAKT MIG
LUK 

Kontakt mig og jeg vender tilbage hurtigst muligt

Navn **
Service interesse
Telefon*
E-mail*
Evt. bemærkning

tommy-image-small

TOMMY JERICHAU LARSEN:
9 års som revisor     /     5 års som controller     /     7 år som økonomi og HR-Chef

+45 4030 3721     /     tommy@proffmanagement.dk

Der er ikke en strategi som passer til alle virksomheder, tværtimod er den enkelte virksomheds strategi unik. Hos Proff Management ser vi virksomhedens strategi som et vigtigt punkt til at holde fast i og sætte nye mål, samt skabe overblik. Vi mener, at strategien med jævne mellemrum skal gennemses og opdateres, da virksomhedens mål og visioner enten nås, eller med tiden bliver irrelevante og i så fald skal erstattes af nye.

Mange virksomheder har en strategi som i hverdagen ikke følges, enten fordi strategien ikke er den rigtige, eller fordi virksomheden ikke styres optimalt. Ofte kan det også have at gøre med, at de ansatte i virksomheden rent faktisk ikke er sikre på, hvad strategien er. Er dette tilfældet, hvordan skal de så kunne følge den? Dette kan føre til, at medarbejderne arbejder i den forkerte retning og måske ligefrem modarbejder virksomhedens strategi. Proff Management mener derfor, at man kommer længst med åbenhed omkring virksomhedens strategi og mål.

Der findes forskellige måder at lede en virksomhed på og hos Proff Management tilbyder vi assistance i forskellige former, alt efter hvad din virksomhed har brug for. Du kan læse mere om vores forskellige pakker omhandlende hjælp til Bestyrelsesarbejde og dannelse af Advisory board ved at klikke på ordene.